ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Συνεπής ο Μεντβέντεφ στο ραντεβού με τον Καρένιο-Μπούστα

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Συνεπής ο Μεντβέντεφ στο ραντεβού με τον Καρένιο-Μπούστα
AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Ισπανός Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα συνθέτουν το πρώτο από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών του ολυμπιακού τουρνουά

Στη ζώνη των μεταλλίων θα διεκδικήσουν να βρεθούν από τη μία ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και από την άλλη ο Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα μετά τις νίκες του στον γύρο των 16 και την πρόκρισή τους στην 8άδα του ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Αν και δυσκολεύτηκε ως ένα βαθμό, ο σπουδαίος Ρώσος βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι με 2-1 (6-2, 3-6, 6-2) και επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Ισπανός αντίπαλός του είχε προηγηθεί, καθώς λίγο νωρίτερα είχε επιβληθεί του Γερμανού Ντόμινικ Κέπφερ με 2-0 (7-6, 6-3). Ο 30χρονος από τη Βαρκελώνη ήταν ο πρώτος τενίστας της τελικής οκτάδας και ως το νο6 του ταμπλό θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Μεντβέντεφ, τον οποίο έχει νικήσει μόνο μία φορά.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ