ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Η ανατροπή της Σάκκαρη κόντρα στη Σβιτολίνα από 1-4 σε 7-5

Η Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Η Ελίνα Σβιτολίνα βρέθηκε κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο σετ κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, καθώς προηγούταν με 4-1, ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια έκανε την ανατροπή (7-5), συνδυάζοντάς την με όμορφο τένις.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε την Ελίνα Σβιτολίνα στον τρίτο γύρο του μονού γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με την Ουκρανή να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καθώς πήρε το προβάδισμα στο πρώτο σετ με 1-4.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να της "χαρίσει" το πρώτο σετ, καθώς η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει αυτή το πρώτο σετ. Αρχικά πήρε το προβάδισμα με 5-4 σετ, η Σβιτολίνα ισοφάρισε σε 5-5, με την Σάκκαρη να παίρνει τα τελευταία δύο games και κατ' επέκταση το πρώτο σετ.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ