ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Έξαλλος ο Τζόκοβιτς, την πλήρωσε η ρακέτα του δύο φορές

Ο Τζόκοβιτς με σπασμένη ρακέτα στη δάρκεια του μικρού τελικού με τον Μπούστα | 31 Ιουλίου 2021
Ο Τζόκοβιτς με σπασμένη ρακέτα στη δάρκεια του μικρού τελικού με τον Μπούστα | 31 Ιουλίου 2021 © 2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια του αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Καρένιο-Μπούστα και την πλήρωσε η ρακέτα του εις διπλούν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά από ένα αβίαστο λάθος απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη τη ρακέτα του στο στύλο του φιλέ. Ο Σέρβος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τρίτο γκέιμ του τρίτου σετ να πάρει έναν εύκολο πόντο τελειώνοντας τη φάση, με αποτέλεσμα τα νεύρα να είναι πολλά.

Λίγο νωρίτερα σε έναν άλλο χαμένο πόντο, η ρακέτα του Τζόκοβιτς την πλήρωσε για άλλη μία φορά με τον Σέρβο να την πετάει στις εξέδρες αυτή τη φορά.

Ο Τζόκοβιτς τα έχει βρει σκούρα απέναντι στον Ισπανό σε ένα ματς που και οι δύο θέλουν να βρεθούν στα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε τα στιγμιότυπα:


* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ