ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: "Χάλκινος" ο Καρένιο-Μπούστα, υπέταξε 2-1 τον Τζόκοβιτς στον μικρό τελικό

Ο Μπούστα πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς και το χάλκινο μετάλλιο | 31 Ιουλίου 2021
Ο Μπούστα πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς και το χάλκινο μετάλλιο | 31 Ιουλίου 2021 © 2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο εκπληκτικός Ισπανός Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα είναι ο νικητής του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ στον μικρό τελικό.

Ο εκπληκτικός Πάμπλο Καρένιο Μπούστα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στο μικρό τελικό του… απογοητευμένου Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-4, 6-7(6), 6-3 καταλαμβάνοντας την 3η θέση του Ολυμπιακού τουρνουά, στη σημαντικότερη νίκη της καριέρας του.

Ο Ισπανός έδειξε απόλυτα συγκεντρωμένος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, με μοναδική εξαίρεση την αρχή του tie-break όπου έκανε μαζεμένα λάθη, γεγονός που του στοίχησε ενέργεια για να επιστρέψει στη διεκδίκηση, παρά το γεγονός ότι αργότερα είχε και match-point. Από την άλλη ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρουσίασε τις ίδιες “ασθένειες” με τον ημιτελικό κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, χωρίς να βρίσκει πρώτο service, αλλά και με χαμηλά ποσοστά στο 2ο service, κάτι που προσπάθησε να βελτιώσει στη συνέχεια, όμως απέναντι του υπήρχε ένας παθιασμένος για το μετάλλιο, Καρένιο Μπούστα.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τζόκοβιτς έβγαλε εκνευρισμό στο κορτ, όπου σε μια από αυτές πέταξε με δύναμη τη ρακέτα στις άδειες εξέδρες, ενώ λίγο αργότερα έσπασε τη ρακέτα πάνω στο φιλέ.

Πηγή: Tennis24

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ