ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σερένα Γουίλιαμς δεν πάει Τόκιο

Η Σερένα Γουίλιαμς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου στον 2ο γύρο του Roland Garros 2021, Παρίσι | Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021
Η Σερένα Γουίλιαμς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου στον 2ο γύρο του Roland Garros 2021, Παρίσι | Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 © 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο για να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς να εξηγήσει το λόγο της απόφασής της.

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι το τελευταίο από τα μεγάλα ονόματα του τένις που δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ανακοίνωσε η ίδια στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από την πρεμιέρα της στο φετινό Wimbledon.

H 39χρονη, η οποία μετράει 4 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, κάνοντας το ντεμπούτο της από τους Αγώνες του Σίδνεϊ (2000), είχε αναφέρει νωρίτερα μέσα στο μήνα, ότι θα ήταν δύσκολο να πάει στο Τόκιο καθώς δεν θα μπορούσε να πάρει μαζί την 3χρονη κόρη της.

"Για την ακρίβεια δεν πρέπει να είμαι μέσα στη λίστα με τα ονόματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν το γνωρίζω ακόμα, αλλά αν είμαι δεν θα έπρεπε", τόνισε η Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα ωστόσο αρνήθηκε να διευκρινίσει τους λόγους που δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο τον επόμενο μήνα. "Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ίσως μια άλλη μέρα. Συγγνώμη".

Εκτός από την Γουίλιαμς την απόφαση να μην αγωνιστούν στο Τόκιο έχουν ανακοινώσει ήδη οι Ράφα Ναδάλ και Ντόμινικ Τιμ, ενώ Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά από το Wimbledon.

Θυμίζουμε ότι η Γουίλιαμς έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα απλά στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (2012), ενώ έχει κατακτήσει και άλλα τρία χρυσά μετάλλια στα διπλά.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ