SPORTS & GOSSIP

Όλγκα Ντανίλοβιτς: Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Όμπλακ

Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, Ντανίλοβιτς, είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Όμπλακ
Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα, Ντανίλοβιτς, είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο, Όμπλακ INSTAGRAM / @DANILOVICOLGA

Η κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Όλγκα, είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιάν Όμπλακ. Η ανάρτησή της στα social media.

Η Όλγκα Ντανόλιβιτς, η κόρη του θρυλικού Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, ενός εκ των σπουδαιότερων παικτών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη δεκαετία του '90, είναι το νούμερο 94 της Παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Η 23χρονη που το Μάιο του 2018, ξεκίνησε το ταξίδι της στα μεγάλα σαλόνια του τένις και τα τουρνουά της WTA, είναι σε σχέση με τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ.

Οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησαν όταν ο Σλοβένος γκολκίπερ έδωσε το παρών στο πρώτο γύρο του Roland Garros, όταν η Ντανίλοβιτς, κέρδισε στα δύο set την Κατερίνα Κόζλοβα. Μάλιστα οι δύο τους αγκαλιάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Η Ντανίλοβιτς επιβεβαίωσε τη σχέση τους, δηλώνοντας σε Σέρβικα μέσα: "Σημαίνει πολλά για μένα".

Τώρα η τενίστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της, ενώ ο Όμπλακ την έκανε ριπόστ.

Η ανάρτηση της Όλγκα Ντανίλοβιτς
Η ανάρτηση της Όλγκα Ντανίλοβιτς INSTAGRAM / @DANILOVICOLGA
TAGS SPORTS & GOSSIP WTA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ