AUSTRALIAN OPEN

Οι Αρχές της Αυστραλίας ακύρωσαν τη visa της Βοράτσοβα, στην ίδια δομή με τον Τζόκοβιτς

Η Ρενάτα Βοράτσοβα στο Ίντιαν Γουέλς
Η Ρενάτα Βοράτσοβα στο Ίντιαν Γουέλς © 2011 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Οι Αρχές της Αυστραλίας ακύρωσαν τη visa της Τσέχας τενίστριας, Ρενάτα Βοράτσοβα, η οποία πλέον κρατείται στην ίδια δομή που βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, οι Αρχές της Αυστραλίας ακύρωσαν τη visa μίας αθλήτριας ενόψει του Australian Open. Η Τσέχα τενίστρια, Ρενάτα Βοράτσοβα, κρατείται πλέον στην ίδια δομή που βρίσκεται και ο Σέρβος τενίστας.

Η Βοράτσοβα βρισκόταν ήδη στη Μελβούρνη για τουρνουά προετοιμασίας, όμως όπως αποκάλυψε το ABC, οι Δυνάμεις συνόρων την μετέφεραν την Πέμπτη (6/1) στο Park Hotel.

Μάλιστα, την ενημέρωσαν ότι άμεσα πρέπει να αφήσει τη χώρα, ενώ δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα προσβάλλει δικαστικά την απόφαση, όπως έκανε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Βοράτσοβα θεωρείται ότι μπήκε στην Αυστραλία τον προηγούμενο μήνα με εξαίρεση εμβολίου, καθώς πρόσφατα ανάρρωσε από τον κορονοϊό. Οι Τσέχοι διπλωμάτες έχουν επικοινωνήσει με την αθλήτρια, με την πρεσβεία της Τσεχίας να μην έχει πάρει θέση δημόσια.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ