ΤΕΝΙΣ

Ο Χίτλερ απαγορεύει Φεντερερ & Ναδάλ

Ο Αδόλφος Χίτλερ... απαγορεύει στα κανάλια να προβάλλουν αγώνες του Ράφα Ναδάλ και του Ρότζερ Φέντερερ, επειδή είναι καλύτεροι από τον "ήρωα", Τόμι Χάας (video).

Ο Αδόλφος Χίτλερ έχει ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή έξω από τη Φρανκφούρτη, το US Open! Εκεί θα τιμήσει τον Γερμανό ήρωα Τόμι Χάας ως Νο1 του ταμπλό του τουρνουά.

Ο “Φύρερ” εκνευρίζεται όταν ενημερώνεται ότι ο Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ είναι οι κορυφαίοι παίκτες του ταμπλό.

Είναι έτοιμος να ξυρίσει το μουστάκι του και να αποδεχθεί την ήττα του, καθώς αναγνωρίζει ότι “δεν μπορείς να νικήσεις παίκτες με μεγάλη καρδιά” προτού… ξυπνήσει και εκνευριστεί με τους δύο παίκτες.

Κατηγορεί τον πατέρα του που δεν τον άφηνε να παίξει τένις όταν ήταν μικρός και προτίμησε να τον κάνει ηγέτη μιας χώρας. Είναι σίγουρος ότι θα νικούσε τον Φέντερερ στο χορτάρι και στα γήπεδα με σκληρή επιφάνεια και τον Ναδάλ στο χώμα.

Στο τέλος απαγορεύει να μεταδίδονται τηλεοπτικά οι αγώνες του Φέντερερ και του Ναδάλ. Ακολουθεί και συνέχεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ