MONTE-CARLO MASTERS

Ο Τζόκοβιτς έμεινε εκτός Monte Carlo Masters από τον επικό Μουζέτι

Serbia's Novak Djokovic reacts as he plays Spain's Alejandro Davidovich Fokina during their first round match at the Monte-Carlo Masters tennis tournament, Tuesday, April 12, 2022 in Monaco. (AP Photo/Daniel Cole)
Serbia's Novak Djokovic reacts as he plays Spain's Alejandro Davidovich Fokina during their first round match at the Monte-Carlo Masters tennis tournament, Tuesday, April 12, 2022 in Monaco. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση ο Λορέντσο Μουζέτι επικράτησε 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και τον πέταξε εκτός συνέχειας στο Monte Carlo Masters.

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς με 4-6, 7-5, 6-4.

Ο Ιταλός (Νο21) ήταν απολαυστικός δεν τα παράτησε απέναντι στον Νόλε, πήρε τρομερούς πόντους και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το ματς: Ο Τζόκοβιτς (Νο1) κατέκτησε το πρώτο σετ, το οποίο ήταν ουσιαστικά μία πρόγευση για αυτό που θα επακολουθούσε. Ο Νόλε έφτασε πρώτο στο break για να προηγηθεί με 3-1. Ο Μουζέτι απάντησε με το ίδιο νόμισμα, όμως ο Νόλε με το τρίτο διαδοχικό break προηγήθηκε 4-2 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 5-2.

Ο Ιταλός δεν τα παράτησε, πήρε δύο διαδοχικά games, όμως ο Τζόκοβιτς έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4.

Ανάλογη δραματική εξέλιξη είχαμε και στο δεύτερο σετ το οποίο άρχισε με τέσσερα breaks! Ο Τζόκοβιτς κράτησε πρώτος το σερβίς του και έπειτα με νέο break προηγήθηκε με 4-2. Ωστόσο, ο Μουζέτι ήταν σε τρομερή ημέρα.

Ο Ιταλός κατέκτησε πέντε από τα έξι επόμενα games για να κλείσει το δεύτερο σετ με 7-5 και έτσι έστειλε την αναμέτρηση σε τρίτο σετ.

Ο καταιγισμός breaks των δύο προηγούμενων σετ δε συνεχίστηκε στο τρίτο. Αφού ένα μόλις έγινε και αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στον Μουζέτι.

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ