ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς υπέγραψε αυτόγραφα μετά τον αποκλεισμό του από το US Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez) ©2023 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο κορτ προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από το US Open, εξαιτίας της ήττας του με 3-2 σετ από τον Ντόμινικ Στρίκερ.

Πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά από το US Open. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Ντόμινικ Στρίκερ (Νο128) και αποχαιρέτησε στον δεύτερο γύρο.

Παρά την απογοήτευσή του εξαιτίας του αποκλεισμού του, ο Τσιτσιπάς έμεινε στο κορτ για να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Έλληνας τενίστας εξήγησε τον λόγο που παρέμεινε στο κορτ παρόλο που είχε μόλις αποκλειστεί από τον Ελβετό:

"Δεν είναι εύκολο να μείνεις εκεί. Είδα τα μικρά παιδιά, τα πρόσωπά τους με άγγιξαν την καρδιά μου γιατί ήμουν κι εγώ κάποτε στη θέση τους, είχα παίκτες που θαύμαζα. Τώρα θεωρώ τα παιδιά θαυμάζουν εμένα, όχι όσο τον Ρότζερ, τον Ράφα και τον Νόβακ, αλλά είμαι κάπου στους... αναπληρωματικούς.

Έπρεπε να το κάνω και ένιωσα καλά. Μέσα μου, το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να φύγω από το κορτ, να καθαρίσω το μυαλό μου, αλλά έπρεπε να το κάνω. Κι ελπίζω να έκανα τον κόσμο χαρούμενο".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ