ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ο θρυλικός Ναδάλ επέστρεψε στο κορτ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας

Ο Ράφαελ Ναδάλ στην Αυστραλία
Ο Ράφαελ Ναδάλ στην Αυστραλία 2023 AP PHOTO/TERTIUS PICKARD

Ο 37χρονος Ράφαελ Ναδάλ, νο672 στην παγκόσμια κατάταξη πλέον, επέστρεψε στο κορτ έπειτα από περίπου έναν χρόνο απουσίας, μετά και την αρθροσκόπηση στην οποία υπεβλήθη και αγωνίστηκε στο διπλό του τουρνουά στο Μπρίσμπεϊν.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Ράφαελ Ναδάλ, έπειτα από περίπου έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε στο κορτ, με το πρώτο του επίσημο παιχνίδι να είναι στο διπλό του Μπρίσμπεϊν με συμπαίκτη του τον Λόπες, κόντρα στους Πάρσελ και Τόμπσον. Τελικά, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή με νίκη.

Ο 37χρονος θρυλικός τενίστας, ο οποίος έχει πέσει πλέον στο νο672 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στις 18 Ιανουαρίου του 2023, όταν και 3-0 από την ΜακΝτόναλντ στο Australian Open.

Ο Ναδάλ είχε αποκομίσει τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη και τον Μάρτιο υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση με τους γιατρούς να προχωρούν και σε αποκατάσταση στον χιτώνα του αριστερού ισχύου όπου είχε πρόβλημα από παλιότερα. Κάπως έτσι, έμεινε εκτός έναν ολόκληρο χρόνο.

Η επιστροφή του Ναδάλ σε επίσημο ματς μονού θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου στις 03:00 τα ξημερώματα, με τον Ισπανό θρύλο να αντιμετωπίζει τον Τιμ (Νο98), ενώ προετοιμάζεται για το Australian Open.

Θυμίζουμε πως ο Ναδάλ έχει δηλώσει πως αυτή η σεζόν ενδέχεται να είναι η τελευταία της καριέρας του.

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ