Ο Ραφαήλ Παγώνης πέρασε στον ημιτελικό του ITF J30 Athens αποκλείοντας αντίπαλο τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό του

PRINT SCREEN
Ο 13χρονος Ραφαήλ Παγώνης νίκησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-2) τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό του Σέρβο Αλέκσα Πόστιτς και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του ITF J30 Athens.
Στα ημιτελικά του ITF J30 Athens προκρίθηκε πανηγυρικά ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-2) απέναντι στον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερό του Σέρβο Αλέκσα Πόστιτς και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ITF ημιτελικό.
Το 13χρονο παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις θα αντιμετωπίσει για μια θέση στον τελικό τον 16χρονο και Νο1 του ταμπλό, Άλκη Μιχαλακόπουλο, ο οποίος νίκησε με 6-3, 6-3 τον Ιταλό Τσέζαρε Κατανέο.
Αναλυτικά οι τίτλου του Ραφαήλ Παγώνη
- Monte Carlo Masters Junior (Μονακό)
- World TEC Cup (Ισπανία)
- European Junior Championships (Τσεχία)
- Lexus Junior International Raynes Park (Μ.Βρετανία)
- 58° Torneo Avvenire (Ιταλία)
- 32nd Ensana Piestany Cup (Σλοβακία)
- 31ª Taça Internacional Maia Jovem (Πορτογαλία)
- Tim Essonne (Γαλλία)