ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο πρόεδρος της Σερβίας υπέρ του Τζόκοβιτς: "Θα παλέψουμε μαζί του για την δικαιοσύνη και την αλήθεια"

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς στη σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή
Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς στη σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή © 2021 HANNAH MCKAY / AP IMAGES

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Σερβίας με την Αυστραλία, με τον πρόεδρο της πρώτης, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, να στέλνει το μήνυμά του για μάχη υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς που τελεί υπό κράτηση στη Μελβούρνη.

Ακραίες πολιτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της κράτησης του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν της Μελβούρνης. Ο θρύλος του τένις πήρε το τηλέφωνό του μετά από ώρες, ωστόσο δεν έχει ελευθερωθεί από τις αρχές της Βικτόρια, στην οποία έφτασε χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Σερβίας να προχωρά σε δήλωση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram μετά απ' όσα έγιναν και στο υπουργείο εξωτερικών με τον πρέσβη της Αυστραλίας.

"Μόλις μίλησα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τηλέφωνο. Του είπα ότι όλη η Σερβία είναι μαζί του, τον ενημέρωσα πως οι αρχές της χώρας κάνουν ό,τι χρειάζεται για να σταματήσει η παρενόχλησή του το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με τους διεθνείς νόμους, η Σερβία θα παλέψει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για την δικαιοσύνη και την αλήθεια. Παρεμπιπτόντως, ο Νόβακ είναι καλά, δυνατός, ακριβώς όπως τον γνωρίζουμε" ήταν η δήλωση του Αλεκσάνταρ Βούτσιτς.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ