ROLAND GARROS

Ο Πάρκερ αποθέωσε τον Τζόκοβιτς: "Μπορεί να συγκριθεί με τον Μάικλ Τζόρνταν"

Ο Πάρκερ αποθέωσε τον Τζόκοβιτς: "Μπορεί να συγκριθεί με τον Μάικλ Τζόρνταν"

Ο Τόνι Πάρκερ μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αποθέωσε τον Σέρβο τενίστα τονίζοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών σε όλα τα σπορ.

Ο Τόνι Πάρκερ είναι ένας από τους πιο θερμούς θαυμαστές του τένις. Ο Γάλλος δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον Ρότζερ Φέντερερ, ωστόσο υποκλίθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς σε δηλώσεις που έκανε στο Eurosport.

Χαρακτηριστικά ο Τόνι Πάρκερ τόνισε: "Ο Νόβακ για εμένα είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών σε όλα τα σπορ. Αυτά που κάνει και για όσο διάστημα το κάνει, δε μπορώ να σκεφτώ πολλούς αθλητές που να έχουν κάνει το ίδιο στην ιστορία του αθλητισμού.

Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Τον έχω συναντήσει κάποιες φορές. Είναι μεγάλος θαυμαστής του μπάσκετ, στη Σερβία πιθανότατα είναι το Νο1 σπορ. Μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται, μου αρέσει το μαχητικό του πνεύμα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι του, το πνευματικό.

Μπορείς δεδομένα να τον συγκρίνεις με τον Μάικλ Τζόρνταν στο δικό μου άθλημα. Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Πιστεύω ότι θα καταρρίψει το ρεκόρ κατάκτησης Grand Slam. Είναι καλά, γνωρίζω τη διατροφή του και πόσο την προσέχει. Ο Ράφα έχει το ρεκόρ αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω ότι θα το πάρει ο Νόβακ".

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ