ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κανονικά στο Roland Garros, δηλώνει η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας

Ο Τζόκοβιτς στο Παρίσι
Ο Τζόκοβιτς στο Παρίσι PHOTO CREDITS: © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Roland Garros (16-5 - 5/6), καθώς η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάν Μαρασινονού, εξήγησε ότι μπορεί να αγωνιστεί ως ανεμβολίαστος.

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει σε απομόνωση σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, με την ελπίδα οι δικηγόροι του να κερδίσουν την δικαστική διαμάχη με την κυβέρνηση της Αυστραλίας για να του επιτραπεί να συμμετάσχει στο Australian Open, ο Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας δηλώνει πως ο Σέρβος θρύλος του τένις θα πάρει κανονικά μέρος στο Roland Garros. Ακόμη κι αν ταξιδέψει στο Παρίσι χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19.

"Δεν θα ακολουθήσει τους ίδιους περιορισμούς με εκείνους που θα είναι εμβολιασμένοι, ωστόσο θα μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή τα πρωτόκολλά μας, η "φούσκα" που δημιουργούμε, του το επιτρέπουν" ήταν η ακριβής δήλωση της Ροξάν Μαρασινονού, που φυσικά ακολουθεί τα πρωτόκολλα της χώρας της σε αντίθεση με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αυστραλία. Το Roland Garros θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ