ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Μονφίς και εκείνος του ζήτησε αυτόγραφο

Serbia's Novak Djokovic celebrates a point against Italy's Jannik Sinner during their men's singles semifinal match on day twelve of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 14, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Serbia's Novak Djokovic celebrates a point against Italy's Jannik Sinner during their men's singles semifinal match on day twelve of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 14, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και το Γκαέλ Μονφίς ανέδειξε νικητή τον Σέρβο τενίστα, με τον ηττημένο του αγώνα ωστόσο να μην πτοείται και να ζητά το αυτόγραφο του "Νόλε".

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε τον Γκαέλ Μονφίς από το Cincinnati Masters, ωστόσο ο Γάλλος τενίστας δεν πήρε... βαριά την ήττα του με 2-0 σετ που τον έθεσε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μονφίς με ανάρτησή του στα social media, μετά το τέλος του παιχνιδιού ζήτησε αυτόγραφο από τον Σέρβο τενίστα, με τον "Νόλε" να μην του χαλάει το χατίρι και να του υπογράφει στην μπλούζα, δείγμα του σεβασμού και της αλληλοεκτίμησης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών.

Μάλιστα, ο Γάλλος συνόδευσε την ανάρτησή του με την εξής λεζάντα: "Ίσως δεν ήταν το ματς που ήλπιζα απέναντι στον GOAT, αλλά ακόμα είναι τιμή και ευχαρίστηση να αντιμετωπίζω τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Παρόλα αυτά, παραμένει μία θετική εβδομάδα. Θα ξεκουραστώ για να είμαι στην κορυφή του US Open. Ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη υποστήριξη"

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ CINCINNATI MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ