ΤΕΝΙΣ

Ο Ναδάλ κέρδισε κατά κρατος ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Rafael Nadal, of Spain, reacts after winning the first set against Matteo Berrettini, of Italy, during the men's singles semifinals of the U.S. Open tennis championships Friday, Sept. 6, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa)
Rafael Nadal, of Spain, reacts after winning the first set against Matteo Berrettini, of Italy, during the men's singles semifinals of the U.S. Open tennis championships Friday, Sept. 6, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa) AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων της Ισπανίας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα στα πρωτοσέλιδα της Marca και της As, όπου φιγουράρει ο θρυλικός τενίστας Ράφα Ναδάλ.

Τι και αν η εθνική Ισπανίας νίκησε την αντίστοιχη της Ιταλίας στο μπάσκετ και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στις 8 κορυφαίες του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Κίνα.

Τι και αν η ποδοσφαιρική φούρια ρόχα αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στο Χιχόν απέναντι στα Νησιά Φερόε με στόχο να καθαρίσει πρόωρα την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2020, κάνοντας το 6Χ6 στα προκριματικά.

Όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο καθώς στην πρώτη σκέψη των Ισπανών φιλάθλων αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε η ασπρόμαυρη ούτε η πορτοκαλί μπάλα αλλά το μπαλάκι του τένις.

Για αυτό ευθύνεται ο Ράφα Ναδάλ, με τον θρυλικό τενίστα από τις Βαλεαρίδους Νήσους να αγωνίζεται το βράδυ της Κυριακής στον τελικό του US Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεβ και να σκοπεύει το 4ο US Open στην καριέρα του και 19ο συνολικά Grand Slam.

Εάν τα καταφέρει, θα φτάσει μία ανάσα από τον Ρότζερ Φέντερερ που έχει 20, με τις δύο μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Μαδρίτης, Marca και As, να αφιερώνουν όλο σχεδόν το πρωτοσέλιδό τους για την πρόκληση που έχει μπροστά του ο 33χρονος τενίστας.

"Σερβίς για τα 19 Grand Slams", είναι ο τίτλος της "Marca", η οποία σημειώνει πως ο Μεντβέντεφ είναι το τελευταίο εμπόδιο για να φτάσει τις τέσσερις κατακτήσεις σε Flushing Meadows ο Ράφα Ναδάλ και να υπενθυμίζει πως ο Ισπανός είχε νικήσει τον Ρώσο έναν μήνα πριν στον τελικό του Μόντρεαλ.

Ο Ναδάλ κέρδισε κατά κρατος ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Από την πλευρά της η "As" τιτλοφορείται "Αγαπώ τη Νέα Υόρκη", με τη φιγούρα του Ράφα Ναδάλ να περικλείεται μέσα σε μία κόκκινη καρδιά η οποία υποδηλώνει τη λέξη "αγαπώ"

.

Ο Ναδάλ κέρδισε κατά κρατος ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Photo Credits: AP Photo/Charles Krupa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ