ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ο Ναδάλ αποσύρθηκε από Wimbledon και Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Ράφα Ναδάλ απόχωρεί από το γήπεδο.
Ο Ράφα Ναδάλ απόχωρεί από το γήπεδο. ASSOCIATED PRESS

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα συμμετάσχει στο Wimbledon, αλλά ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ανακοίνωσε στο twitter.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα συμμετάσχει στο φετινό Wimbledon, αλλά ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Η απόφαση της περασμένης εβδομάδας να μην κατέβει στο τουρνουά της Μαγιόρκα, αλλά και να δείχνει αμφίβολος από τη συμμετοχή του στο Λονδίνο ενέτειναν τις υποψίες για τη με συμμετοχή του στο All England Club.

Η έκπληξη ωστόσο έχει να κάνει με την απόσυρση της συμμετοχής του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τον Ισπανό να είναι δύο φορές "χρυσός" Ολυμπιονίκης σε Πεκίνο (2008) και σε Ρίο σε απλά και διπλά αντίστοιχα.

"Αποφάσισα να μη συμμετάσχω στο φετινό Wimbledon, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά πρέπει να ακούσω το σώμα μου και μετά από συζητήσεις που είχα με την ομάδα μου θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση", ανέφερε η ανακοίνωση.

"Στόχος μου είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενο, δηλαδή να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Το γεγονός ότι υπήρχαν μόνο 2 εβδομάδες μεταξύ Roland Garros και Wimbledon δυσκόλεψε την αποκατάσταση του σώματός μου μετά από την απαιτητική χωμάτινη σεζόν

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν για μένα πάντα σε προτεραιότητα. Προσωπικά είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε 3 Ολυμπιάδες, ενώ είχα την τιμή να είμαι και σημαιοφόρος της χώρας μου. Θέλω να προστατεύσω το σώμα μου προκειμένου να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού".

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ