Ο Μονάκο μιμείται τη Σαραπόβα!

Ένα 24ωρο πριν αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, ο Χουάν Μονάκο χαλάρωσε, κάνοντας βόλτα στο Παρίσι και επιχείρησε να μιμηθεί τη Μαρία Σαραπόβα (video).
Ο Χουάν Μονάκο από την πρωτεύουσα του τένις στην Αργεντινή, το Ταντίλ κάνει καλή σεζόν φέτος και βρίσκεται για δεύτερη φορά στους “16” του Ρολάν Γκαρός.
Ο Αργεντινός βγήκε “ζωντανός” από μια “μάχη” πέντε σετ με τον δυνατό σέρβερ, Μίλος Ράονιτς και εξασφάλισε ένα ραντεβού με τον Ράφα Ναδάλ.
Ο επονομαζόμενος και “Πίκο” είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Ισπανού σταρ στην ATP Tour. Ο Ναδάλ δήλωσε το Σάββατο (2/6) πως “ο Μονάκο είναι ένας από τους παίκτες που συμπαθώ πολύ. Τα πηγαίνω καλά μαζί του. Γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Περνάμε αρκετές ώρες μαζί. Κάνουμε συχνά προπόνηση. Και οι δύο γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ταχύτητα. Θα δούμε ποιος θα νικήσει“.
Είναι ολοφάνερο πως μετράει πολύ τον αντίπαλο του. Πάντως ο Μονάκο, ένας από τους δημοφιλέστερους παίκτες της ATP, είχε χρόνο να χαλαρώσει σε μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο δρόμο για τα παριζιάνικα κορτ.
Είχε το χρόνο δε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις και να επιχειρήσει να μιμηθεί τη Μαρία Σαραπόβα ή καλύτερα τη φωνή της Ρωσίδας όταν επιστρέφει τη μπάλα.