ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ

Ο μεγάλος στόχος του Αλκαράθ: "Θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ του Τζόκοβιτς"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ μετά τον τελικό στο Cincinnati Masters
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ μετά τον τελικό στο Cincinnati Masters © 2023 AARON DOSTER / AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε για τη συνέχεια του Australian Open, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται και μοιράστηκε τις φιλοδοξίες του, μέσα στις οποίες είναι να σπάσει τα ρεκόρ του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάρλος Αλκαράθ μίλησε στο πλαίσιο της απαιτητικής συνέχειας του Australian Open και αναφέρθηκε τόσο στα ρεκόρ του Τζόκοβιτς που επιθυμεί να "σπάσει", όσο και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει της συνέχειας του τουρνουά. Αναλυτικά, δήλωσε:

Για το ρεκόρ που έσπασε, ως ο νεαρότερος παίκτης που προκρίθηκε επτά φορές στη φάση των "16": "Αυτό ρεκόρ δεν είναι πολύ σημαντικό για εμένα, θέλω να σπάσω όλα τα ρεκόρ του Τζόκοβιτς. Αυτά είναι τα ρεκόρ που είναι σημαντικά για εμένα στην καριέρα μου. Το να νικάς ένα θρύλο όπως ο Μποργκ, δεν είναι μικρό αλλα δεν θα πρέπει να δίνεις προσοχή σε αυτά τα πράγματα γιατί μπορεί να σε πληγώσουν"

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Νιώθω ότι παίζω καλύτερα σε κάθε αγώνα, θα αξιολογούσα τον εαυτό μου με ένα επτά - οκτώ. Είμαι σωματικά καλά, η μπάλα "ακούει" σε 'μένα και για αυτό αποφάσισα να δουλέψω μόνο πάνω στη φυσική κατάσταση και να παραλείψω τις προπονήσεις τένις. Στα Grand Slam είναι πάντα καλύτερο να μένεις στο court όσο το δυνατόν λιγότερο για να μπορείς να ξεκουράζεσαι για τα επόμενα ματς"

Για τις φολοδοξίες του:"Ένας από τους στόχους μου για τη συνέχεια της καριέρας μου είναι να διατηρούμαι σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μετά το Wimbledon, έχασα παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να έχω χάσει."

TAGS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ