ΤΕΝΙΣ

Ο Μάρεϊ ντύνει το μουσείο του Γουίμπλεντον

Τα λευκά της Adidas που φόρεσε στον τελικό του Γουίμπλεντον δώρισε στο μουσείο ο Άντι Μάρεϊ. Οι τιμές συνεχίζονται για τον πρώτο Βρετανό νικητή στο "All England Club" μετά από 77 χρόνια.

Η προ ημερών επίσκεψη του Άντι Μάρεϊ στο “All England Club” δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Ο νικητής του Γουίμπλεντον δώρισε στο μουσείο του του Γουίμπλεντον τη λευκή εμφάνιση της Adidas που φορούσε στον τελικό του τουρνουά.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες του μουσείου και αυτό το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να δουν υπογεγραμμένα προσωπικά αντικείμενα του Σκωτσέζου.

Στον ίδιο χώρο θα εκτεθούν και τα φορέματα των δύο φιναλίστ του τελικού των γυναικών, της νικήτριας Μαριόν Μπαρτόλι και της Σαμπίνε Λισίτσκι.

Μολονότι το χορτάρι έχει ήδη αφαιρεθεί από το κεντρικό κορτ και σιγά σιγά από τα υπόλοιπα γήπεδα, το “All England Club” αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμού για όποιον επισκέπτεται την αγγλική πρωτεύουσα.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στις Μπαχάμες ο δεύτερος κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη θα επιστρέψει στην προετοιμασία του στο Μαϊάμι ενόψει της σεζόν στα σκληρά γήπεδα.

Στο Λονδίνο πάλι ετοιμάζεται μια συλλεκτική σειρά τεσσάρων γραμματοσήμων (δύο εικόνες με το τρόπαιο και δύο αγωνιστικές) με πρωταγωνιστή τον Μάρεϊ.

Ο αθλητής του Ίβαν Λεντλ είχε ήδη γίνει… γραμματόσημο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δύο χρυσά γραμματοκιβώτια στάλθηκαν ένα στο Γουίμπλεντον και ένα ακόμη στην πόλη του, το Ντάνμπλεϊν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ