INDIAN WELLS

Ο Μάρεϊ αποδοκιμάστηκε για το underarm σερβίς του και υπερασπίστηκε τον εαυτό του: "Στεκόταν πολύ μακριά"

Ο Άντι Μάρεϊ στο Indian Wells
Ο Άντι Μάρεϊ στο Indian Wells 2021 MARK J. TERRILL/AP PHOTO

Ο Άντι Μάρεϊ έβγαλε άσο με underarm σερβίς στο ματς με αντίπαλο τον Αλκαράθ, αποδοκιμάστηκε από το κοινό, ωστόσο θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του έχοντας και την συμπαράσταση του Νικ Κύργιου.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο πήρε πόντο ο Άντι Μάρεϊ στο ματς απέναντι στον Αλκαράθ για το Indian Wells καθώς επιχείρησε underarm σερβίς πετυχαίνοντας μάλιστα τον άσο. Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος τενίστας αποδοκιμάστηκε από το κοινό που δεν χάρηκε ιδιαίτερα με το κολπάκι του Μάρεϊ.

Ο ίδιος θέλησε ωστόσο να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά από τη λήξη του αγώνα, λέγοντας: "Ήταν αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή και σκέφτηκα να το δοκιμάσω μιας που τα κορτ στο Indian Wells είναι πολύ αργά. Είπα να προσπαθήσω να τον φέρω μπροστά. Δεν περίμενα φυσικά ότι θα καταλήξει σε άσο, αλλά προφανώς ήταν αρκετά πίσω.

Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φορά που το κάνω σε αγώνα βρίσκοντας μάλιστα άσο. ΄Είχα 3 άσους σε όλο το ματς και ένας από αυτούς ήταν με αυτόν τον τρόπο. Οπότε ίσως το δοκιμάσω ξανά στο μέλλον αν οι αντίπαλοί μου παίρνουν τόσο βάθος”.

Η αποθέωση ήρθε λίγο αργότερα μέσω Instagram από τον Νικ Κύργιο, τον άνθρωπο που έχει τελειοποιήσει αυτό το σερβίς και που το χρησιμοποιεί συχνά. Ο Ελληνοαυστραλός εντυπωσιάστηκε με το σερβίς αυτό του Μάρεϊ και ανέβασε το στιγμιότυπο στο story του στο Instagram.

Το στόρι του Νικ Κύργιου για τον Μάρεϊ
Το στόρι του Νικ Κύργιου για τον Μάρεϊ

Πρόκειται για ένα σερβίς που πολλοί τενίστες θεωρούν ασέβεια καθώς υποτιμά έμμεσα τον αντίπαλο. Ανάμεσά σε αυτούς είναι και ο Ράφα Ναδάλ που σε μία αναμέτρησή του με τον Κύργιο είχε δεχτεί τέτοιο σερβίς και είχε παραδεχθεί πως το θεωρεί ασέβεια. "Δεν σέβεται το κοινό, τον αντίπαλο που έχει απέναντί του αλλά και τον εαυτό του", είχε πει χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ