ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Φράνσις Τιάφο στο SPORT24: "Δεν έχω beef με τον Στέφανο, είναι σούπερσταρ σε όλο τον πλανήτη"

Ο Φράνσις Τιάφο στο SPORT24: "Δεν έχω beef με τον Στέφανο, είναι σούπερσταρ σε όλο τον πλανήτη"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Φράνσις Τιάφο με συνέντευξή του στο SPORT24 μίλησε για τους στόχους του μέσα στη σεζόν, την ενέργειά του στο κορτ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιου είδους κόντρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ένας από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου επισκέφθηκε τη χώρα μας. Ο Φράνσις Τιάφο βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του τουρνουά IMG Future Stars που πραγματοποιείται στο ΤΑΤΟΪ Club. Ο 25χρονος Αμερικανός τενίστας, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε για τους στόχους του σε αυτό το κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

"Στόχος μου είναι να ανέβω στο Top10. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι μπορώ να κάνω, να δω αν μπορώ να έχω μία σταθερή χωμάτινη περίοδο. Το δεύτερο κομμάτι της σεζόν είναι το καλύτερό μου. Λατρεύω να παίζω στο χορτάρι, λατρεύω να παίζω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι επόμενες εβδομάδες είναι μεγάλες για εμένα και θέλω να μείνω συγκεντρωμένος, να μείνω στην στιγμή και να το κυνηγήσω" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τιάφο ξεχωρίζει για το χιούμορ του, αλλά και την έντονη προσωπικότητα εντός και εκτός κορτ: "Το μεγαλύτερο όπλο που έχω είναι να είμαι εγώ. Ο τρόπος που μπορώ να μιλήσω στον κόσμο όταν παίζω είναι ένα σόου. Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι κάποιος που δεν είμαι.

Όταν βγαίνω και δίνω χαρά σε αυτόν που με βλέπει, με κάνει να νιώθω όμορφα. Όταν δίνω χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων όταν αγωνίζομαι είναι νίκη. Είναι μια απίστευτη θέση στην οποία μπορώ να είμαι αυτή τη στιγμή".

Έκανα ένα αστείο με τον Στέφανο

Πριν από λίγες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε χρησιμοποιήσει μία ελληνική έκφραση για να περιγράψει τον εαυτό του τονίζοντας πως διαθέτει γαϊδουρίνη υπομονή.

Ο Φράνσις Τιάφο απάντησε με story στο Instagram γράφοντας: "Τρομερός σεβασμός για αυτόν τον τύπο, φοβερός παίκτης αλλά πρέπει να χαλαρώσεις με αυτές τις δηλώσεις φίλε μου". Ο Αμερικανός πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάποια κόντρα με τον Τσιτσιπά.

"Δεν έχουμε beef (γέλια). Εγώ και ο Στεφ δεν έχουμε beef. Ξέρω βρισκόμαστε στην Ελλάδα και δεν είναι superstar μόνο εδώ, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν έχω beef με τον Στέφανο. Είναι ένας εξαιρετικός τενίστας, είχαμε τέλειες μονομαχίες μεταξύ μας. Έκανα ένα αστείο, αυτό ήταν όλο. Οι ατάκες του επίσης είναι αστείες" δήλωσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είναι ένα στοιχείο της ζωής. Νομίζω πως το 2023 δεν μπορείς να πεις τίποτα πλέον, γιατί σε διαφορετική περίπτωση έχεις κόντρα με κάποιον. Είμαστε καλά με τον Στέφανο".

Οι Τσιτσιπάς και Τιάφο έχουν αναμετρηθεί συνολικά πέντε φορές, με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει τις δύο, μία εξ αυτών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τη φάση των 32.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ