ATP

NextGen Finals: Βαλίτσες για Μιλάνο ετοιμάζει ο Αλκαράζ

Ο Κάρλος Αλκαράζ
Ο Κάρλος Αλκαράζ © 2021 NELL REDMOND / AP IMAGES

Τη συμμετοχή του στο Next Gen ATP Finals έχει ήδη εξασφαλίσει ο νεαρός Ισπανός, Κάρλος Αλκαράζ που ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για το Μιλάνο.

Ο Κάρλος Αλκαράζ είναι ο ένας από τους τέσσερις που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στο Next Gen ATP Finals, 9-13 Νοεμβρίου στο Μιλάνο.

Το Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από την εξαιρετική του παρουσία στο US Open όπου έγινε ο νεαρότερος στην Open Era που φτάνει μέχρι την 8αδα του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Μαζί με τον Αλκαράζ, τη συμμετοχή τους στο τουρνουά των κορυφαίων τενιστών κάτω των 21 ετών, εξασφάλισαν και οι Γιάνικ Σίνερ, Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ και Σεμπάστιαν Κόρντα

Ο 18χρονος Ισπανός θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Next Gen ATP Finals. Μπαίνοντας στη σεζόν 2021, ο Αλκαράζ είχε μόλις μια νίκη σε επίπεδο ATP Tour. Πλέον, τη φετινή σεζόν έχει ρεκόρ 22-14 με σημαντικότερη νίκη αυτή επί του Νο3 της κατάταξης, Στέφανου Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του US Open.

Παράλληλα, πανηγύρισε και τον πρώτο του ATP τίτλο στο χωμάτινο τουρνουα του Ούμαγκ ενώ έχει και δύο ημιτελικούς σε Μαρμπέγια και Winston-Salem.

Λορένζο Μουσέτι, Τζένσον Μπρούκσμπι, Μπράντον Νακασίμα και Χουάν Μάνιουελ Τσερούντολο συμπληρώνουν την τωρινή οχτάδα της Next Gen ATP Race.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ