WIMBLEDON

Ναδάλ: Στον αέρα και η δική του συμμετοχή στο Wimbledon

Ο Ράφα Ναδάλ πανηγυρίζει τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Τζόκοβιτς
Ο Ράφα Ναδάλ πανηγυρίζει τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Τζόκοβιτς @ 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS

Πολύ πιθανή θεωρούν στην Ισπανία την απουσία του Ράφα Ναδάλ από το Wimbledon, τη στιγμή που εκτός είναι ήδη πολλά μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca ο Ράφα Ναδάλ αναμένεται να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, αμέσως μετά το Παρίσι, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο major της σεζόν, στο Wimbledon. Μια είδηση που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς ο 36χρονος δεν αναφέρθηκε στο συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής αμέσως μετά από τον ημιτελικό απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Επίσης το πρωί του Σαββάτου ο ατζέντης του Ισπανού τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση για το αν ο Ράφα Ναδάλ θα παίξει στο Λονδίνο, αποκαλώντας αναληθή τα όσα υποστηρίζει η Marca. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Ναδάλ προσπεράσει το Wimbledon αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί για 2η σερί χρονιά στο Λονδίνο και ταυτόχρονα θα γράψει το όνομά του στη μακρά λίστα από top τενιστών που θα απέχουν.

Ήδη με την απαγόρευση συμμετοχής σε Ρώσους και Λευκορώσους, αλλά και με τις σίγουρες απουσίες των Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βαβρίνκα (δεν θα κάνει χρήση όπως φαίνεται του Protecting Ranking), αλλά και με την αμφίβολη (ως δεδομένη) απουσία του Σάσα Ζβέρεφ το μονό των ανδρών αποδυναμώνεται αισθητά.

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ