ROLAND GARROS

Ναδάλ για Ζβέρεφ: "Ήταν δύσκολο να τον βλέπω να πονάει και να κλαίει"

Ο Ράφα Ναδάλ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Ράφα Ναδάλ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ PRINT SCREEN

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ότι ήταν πολύ δύσκολο να τον βλέπει να πονάει και να κλαίει, όταν αποσύρθηκαν και οι δύο για τα αποδυτήρια.

Ο Ράφα Ναδάλ μιλώντας στο court μετά την αποχώρηση του Ζβέρεφ από το court λόγω τραυματισμού και κατ' επέκταση την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros, δεν θέλησε να αναφερθεί πολύ στο παιχνίδι, παρά μόνο στον συναθλητή του για τον οποίο τόνισε ότι ήταν άσχημο να τον βλέπει να πονάει και να κλαίει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ναδάλ για τον Ζβέρεφ: "Είναι δύσκολη στιγμή, πραγματικά πολύ λυπηρό. Έκανε πολύ καλό τουρνουά. Είναι ένας πολύ σπουδαίος συνάδελφος, παλεύει για να κατακτήσει ένα grand slam. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει ένα grand slam στο μέλλον, του εύχομαι καλή ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάνω από τρεις ώρες και δεν είχε τελειώσει το δεύτερο σετ. Είναι δύσκολο να πω πολλά πράγματα για αυτές τις συνθήκες. Βρεθήκαμε μαζί πριν επιστρέψουμε στο court. Το να τον βλέπω να κλαίει και να πονάει ήταν δύσκολη στιγμή, Του εύχομαι καλή ανάρρωση".

TAGS ROLAND GARROS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ