AUSTRALIAN OPEN

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: "Έχει πάρει εννέα Australian Open, μπορεί να το ξανακάνει"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ραφαέλ Ναδάλ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ραφαέλ Ναδάλ 2021 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Ραφαέλ Ναδάλ μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open και δήλωσε ότι προφανώς ο Σέρβος είναι ενα από τα φαβορί, αφού έχει κατακτήσει 9 φορές στο σχετικό τουρνουά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, κλήθηκε να σχολιάσει την επικείμενη επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Melbourne Park, ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν 2023.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή “El Larguero”, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, τόνισε πως ο Νόλε είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Μελβούρνη. Άλλωστε, έχει κατακτήσει το τρόπαιο εννέα φορές στο παρελθόν!

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος Ισπανός, είπε: “Προφανέστατα, είναι από τα φαβορί. Έχει γίνει πρωταθλητής στο τουρνουά, εννέα φορές.

Βέβαια, υπάρχουν πολλοί νέοι τενίστες, κάτω από 22 ετών, που στα outdoor τουρνουά, είναι πάντοτε εξαιρετικοί. Όσον αφορά εμένα, η κατάσταση στην οποία θα βρίσκομαι πριν από κάθε μεγάλο τουρνουά, θα θέτει και τους στόχους μου.

Δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα, αν θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τον τίτλο στην Αυστραλία φέτος, παρά το γεγονός ότι είμαι ο υπερασπιστής. Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι θέλω να είμαι ανταγωνιστικός όπου κι αν παίζω”.

Ο Ναδάλ, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος στο νεοσύστατο United Cup, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει πρεμιέρα στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Αδελαΐδας, αγωνιζόμενος, τόσο στο ταμπλό του μονού, όσο και σε αυτό του διπλού.

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ