ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ: "Δύσκολο να μην συγκινηθείς για τον Φέντερερ αλλά δεν σκέφτηκα το δικό μου αντίο"

Ναδάλ: "Δύσκολο να μην συγκινηθείς για τον Φέντερερ αλλά δεν σκέφτηκα το δικό μου αντίο"
@2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για την έκρηξη συγκίνησης που του προκάλεσε η παρουσία του στο πλευρό του Ρότζερ Φέντερερ στο αντίο του θρυλικού Ελβετού τενίστα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως εκείνος δεν έχει στο μυαλό του την αποχώρηση.

Τα κλάματα που έβαλε στο τελευταίο παιχνίδι του Ρότζερ Φέντερερ στα κορτ, όντας ο εκλεκτός παρτενέρ του "Βασιλιά", είναι μία εικόνα που δύσκολα θα βγει από τη μνήμη του φίλαθλου κοινού, με τον Ράφα Ναδάλ να εξομολογείται πως δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

"Είμαι ένα ευαίσθητο άτομο και όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς σε αυτή την κατάσταση, είναι δύσκολο να μη συγκινείσαι, αν και το πράγμα ξέφυγε από τα χέρια μου. Για όλα αυτά που βίωσα εκείνο το βράδυ, ήταν δύσκολο να αποφύγω τη συγκίνηση.

Ο Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ στο αντίο του θρυλικού Ελβετού τενίστα στα κορτ | 23 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ στο αντίο του θρυλικού Ελβετού τενίστα στα κορτ | 23 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Όταν έφτασα στα αποδυτήρια, συγκινήθηκα ξανά", τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Cope" ο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος φρόντισε πάντως να στείλει το μήνυμα πως η δική του αποχώρηση δεν είναι ορατή στον ορίζοντα παρότι:

"Ξέρω ότι θα έρθει και το δικό μου αντίο και ότι στην ηλικία των 36 ετών βρίσκομαι στα τελευταία κεφάλαια της καριέρας μου, όμως αυτό δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα, ούτε θέλω να το σκεφτώ.

Η συγκίνησή μου δεν συνδεόταν με τη σκέψη της δικής μου αποχώρησης, αλλά στην εκτίμηση και στο σεβασμό που τρέφω απέναντι στον Ρότζερ".

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ LAVER CUP ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ