ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Ναδάλ: Αποσύρθηκε από το Miami Masters

Ο Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Australian Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ | 30 Ιανουαρίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Australian Open απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ | 30 Ιανουαρίου 2022 @2022 HAMISH BLAIR/AP IMAGES

Λίγη ώρα πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Indian Wells Masters, ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το επικείμενο Miami Masters (23/3 - 3/4) και δεν θα δώσει το παρών ούτε φέτος στη διοργάνωση.

Λίγο πριν το ντεμπούτο του στο Indian Wells Masters, ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το επικείμενο Miami Masters (23/3 - 3/4) και δεν θα δώσει το παρών ούτε φέτος στη διοργάνωση.

Από το 2017 έχει να αγωνιστεί στο Μαϊάμι ο Ισπανός, που την τελευταία φορά έφτασε μέχρι τον τελικό του θεσμού, όπου ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Αν και φέτος είναι αήττητος μέχρι στιγμής, μετράει 15-0 σερί νικών και μοιάζει να διανύει δεύτερη νιότη, φαίνεται ότι δεν έχει αρκετή... βενζίνη στο ντεπόζιτο, για να αγωνιστεί σε back to back Masters τουρνουά.

Επέλεξε να παίξει στο Indian Wells, όμως δεν θα το κάνει στο Μαϊάμι, σε λίγες ημέρες. Ως εκ τούτου, αμέσως μετά το τέλος της πορείας του στην Καλιφόρνια, θα ανανεώσει το ραντεβού του με τα courts, για τις 10 Απριλίου.

Τότε ξεκινάει το 3ο χρονικά Masters της χρονιάς, στο Μόντε Κάρλο, με τον Ράφα να αναμένεται να επιστρέψει στο Μονακό για να ξεκινήσει τη φετινή χωμάτινη περίοδό του, αγωνιζόμενος σε ένα τουρνουά το οποίο έχει κατακτήσει 11 φορές στο παρελθόν!

Την θέση του Ναδάλ στο κυρίως ταμπλό του Miami Masters, πήρε ο Αυστραλός, Τζον Μίλμαν, Νο77 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ