MADRID OPEN

Ναδάλ - Αλκαράθ, η διασταύρωση που εξιτάρει

Οι Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ
Οι Ράφα Ναδάλ και Κάρλος Αλκαράθ Ⓒ 2022 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/4) η κλήρωση του Mutua Madrid Open με τη συμμετοχή των οκτώ από τους 10 καλύτερους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης, πλην των τραυματιών Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ματέο Μπερετίνι.

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας του πρώτου τριμήνου της χρονιάς, Ράφαελ Ναδάλ, επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά και θα αγωνιστεί στο πρώτο του χωμάτινο τουρνουά το 2022, ξεκινώντας ουσιαστικά την αγωνιστική του προετοιμασία για το αγαπημένο του Roland Garros (22 Μαΐου).

Η κληρωτίδα δεν φέρθηκε με καλό τρόπο στον 35χρονο Ισπανό ο οποίος κληρώθηκε στο μισό του Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ έχει στο quarter του τον πιο hot τενίστα αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Κάρλος Αλκαράθ.

Οι δύο συμπατριώτες ενδέχεται να συναντηθούν στα προημιτελικά της Masters διοργάνωσης σε μια διασταύρωση που ήδη άρχισε να συζητιέται πολύ και να δημιουργεί εκρηκτικά vibes στο Caja Magica.

Πριν από το σπουδαίο αυτό ματς, ο Ναδάλ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο 2ο γύρο τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς που διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας (εκτός αν κάνει την έκπληξη ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ που σιχαίνεται το χώμα) και πιθανότατα στον 3ο γύρο τον συμπατριώτη του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Από την άλλη, ο 18χρονος Αλκαράθ περιμένει στους "32" το νικητή της αναμέτρησης Φονίνι-Μπασιλασβίλι ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με έναν εκ των Νόρι-Κραϊνοβιτς, πριν το πολυπόθητο ραντεβού με τον Ναδάλ στα προημιτελικά.

Από τα ντέρμπι του 1ου γύρου, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άντι Μάρει με τον Ντόμινικ Τιμ.

Οι πιθανοί προημιτελικοί της Μαδρίτης είναι

  • Τζόκοβιτς - Ρουντ
  • Ναδάλ - Αλκαράθ
  • Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ
  • Ζβέρεφ - Αλιασίμ

MUTUA MADRID SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

TAGS MADRID OPEN ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ