AUSTRALIAN OPEN

Μπερετίνι: ''Δεν ήμουν 100% έτοιμος για να παίξω"

Ο Ματέο Μπερετίνι λαμβάνοντας τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου
Ο Ματέο Μπερετίνι λαμβάνοντας τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου Ⓒ 2021 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματέο Μπερετίνι παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι δεν ήταν 100% έτοιμος για να παίξει κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά και το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να επιδεινωθεί το πρόβλημά του.

Ο Μάριο Μπερετίνι δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, με αποτέλεσμα ο Έλληνας Νο.6 στο κόσμο να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά χωρίς να αγωνιστεί.

Ο Μπερετίνι κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του τόνισε πως οι γιατροί του επισήμαναν ότι δεν θα ήταν σε θέση να παίξει στο μέγιστο βαθμό και η απόφαση πάρθηκε μαζί με την ομάδα του.

''Οι γιατροί μου είπαν ότι το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να χειροτερέψει το πρόβλημα μου. Έτσι αποφάσισα με την ομάδα μου να μην πάρω το ρίσκο και να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο αγώνα με αυτό το θέμα,'' εξήγησε ο Ιταλός.

Ο Νο.10 στο κόσμο ακόμη αναφέρθηκε στο ότι οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ήρθαν από το παιχνίδι με τον Κατσάνοφ, προς το τέλος του αγώνα κατά τη διάρκεια του 3ου γύρου στο Australian Open.

''Όταν ήταν 4-3 στα games στο 3ο σετ, ένιωσα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Στην αρχή δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το πρόβλημα αυτό θα είναι τόσο σοβαρό, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να παίξω.''

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τον Στέφανο Τσιτσιπά και αυτή θα ήταν η πρώτη τους αναμέτρηση. Επίσης, ο Μπερετίνι, ως μεγαλύτερο επίτευγμα σε Grand Slam, έχει ως το US Open 2019, όταν έφτασε ως και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Photo credits: ⓒ 2021 Hamish Blair/Associated Press

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ