ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Μπαντόσα - Σάκκαρη 0-2: Επιβλητική η Μαρία πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της 2023 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Στα προημιτελικά του Madrid Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη (Νο9), η οποία επικράτησε 2-0 (6-4, 6-4) της Πάολα Μπαντόσα (Νο42). Στη φάση των 8, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Μπέγκου (Νο35).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) προκρίθηκε στα προκριματικά του 1000αριού τουρνουά της Μαδρίτης. Στην Caja Magica, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρα επικράτησε 2-0 της Πάολα Μπαντόσα (6-4, 6-4) (Νο42) δείχνοντας την συγκέντρωσή της, κατά τη διάρκεια του αγώνα και αξιοποιώντας τα αδύναμα σημεία της Ισπανίδας.

Στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη θα βρει απέναντί της την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (Νο35 της κατάταξης), η οποία απέκλεισε την Σαμσόνοβα (Νο18), νωρίτερα με 2-0 σετ.

Το ματς

Οι δύο αθλήτριες πήγαιναν χέρι - χέρι μέχρι και το 3-3 και καμία δεν μπορούσε στα πρώτα games να ξεχωρίσει. Τελικά, τα κατάφερε η Σάκκαρη, η οποία στο έβδομο game επιβλήθηκε χωρίς να χάσει πόντο. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια διατήρησε την συγκέντρωσή της και έτσι πανηγύρισε το πρώτο σετ με 6-4.

Μάλιστα, ξεκίνησε με φόρα και το δεύτερο σετ και έκανε το break στο πρώτο game απέναντι στην αντίπαλό της. Η Μπαντόσα προσπάθησε να πάρει πίσω το προβάδισμα της Σάκκαρη, χωρίς αποτέλεσμα. Η Μαρία, σε καμία περίπτωση, δεν έχασε την συγκέντρωσή της και παρέμενε σταθερά μπροστά.

Η Σάκκαρη είχε το βλέμμα της "καρφωμένο" στη νίκη, δεν άφησε την Ισπανίδα να ξαναμπεί πιο δυνατά στον αγώνα και έτσι έκλεισε το δεύτερο σετ με 6-4. Η Μαρία εκτός από την σταθερότητα και την ψυχραιμία της, είχε και πέντε άσους.

Στη Μαδρίτη παίζει πολύ καλό τένις, δείχνει πως βρίσκεται σε καλή φόρμα και τώρα συγκεντρώνεται για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ