MEDIA

Μουζέτι - Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τη μεγάλη προσπάθεια του Στέφανου για την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Φοκίνα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Φοκίνα @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετράται με τον Λορέντσο Μουζέτι με φόντο ένα εισιτήριο στον τελικό του Barcelona Open. Η ώρα και το κανάλι που θα δείτε τη μονομαχία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έχει μπροστά του το εμπόδιο του Ιταλού Λορέντσο Μουζέτι (Νο 18) (22/04, 14:30, COSMOTE Sport 6 και Live SPORT24) για να προκριθεί στον τελικό του Barcelona Open. Οι δύο τενιστές θα αναμετρηθούν στις 14:30 στον πρώτο αγώνα του court Ράφα Ναδάλ του καταλανικού τουρνουά.

Τσιτσιπάς και Μουζέτι έχουν συναντηθεί τρεις φορές με τον Έλληνα τενίστα να έχει κερδίσει και τις τρεις. Οι δύο πρώτες ήταν το 2021 σε Ακαπούλκο και Λυών (και οι δύο σε ημιτελικά), ενώ η πιο πρόσφατη ήταν και η πιο εντυπωσιακή στο περσινό Roland Garros, όπου για να επικρατήσει ο Τσιτσιπάς έκανε μια σπουδαία ανατροπή από 2-0 σε 3-2.

Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ τους Κάρλος Αλκαράθ (Νο 2) και του Ντάνιελ Έβανς (Νο 24) θα διεξαχθεί όχι πριν τις 17:00 στο ίδιο court. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλκαράθ είχε κερδίσει τον τίτλο σε αυτό το τουρνουά την περσινή σεζόν.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Barcelona Open

  • 14:30 Λορέντσο Μουζέτι - Στέφανος Τσιτσιπάς / COSMOTE Sport 6
  • 17:00 Κάρλος Αλκαράθ - Ντάνιελ Έβανς / COSMOTE Sport 6
TAGS MEDIA BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ