ATP

Montpellier open: Στα προημιτελικά ο Ζβέρεφ, θύμα έκπληξης ο Μπασιλασβίλι

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Australian Open
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Australian Open 2022 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκλεισε εύκολα τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Montpellier open σε αντίθεση με τον Μπασιλασβίλι που έχασε από το Νο152 της Παγκόσμιας κατάταξης, Τζουμχούρ.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε ντεμπούτο με νίκη στο Μονπελιέ, κερδίζοντας με straight sets τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους του φετινού Open Sud de France.

Ο Γερμανός, Νο1 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα στη Γαλλία, επικράτησε με 6-2, 7-6(5) του Αμερικανού, Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον φορμαρισμένο, και home favorite, Αντριάν Μαναρινό (Νο58).

Ο Μαναρινό νωρίτερα μέσα στην ημέρα επιβλήθηκε του Νταβίντ Γκοφάν (Νο52) με 6-4, 6-2 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει μέσα στο 2022, μετά τον 4ο γύρο που έπαιξε στο πρόσφατο Αυστραλιανό Όπεν.

Στον 9ο προημιτελικό του στο 250άρι τουρνουά του Μονπελιέ προκρίθηκε ο 35χρονος Ρισάρ Γκασκέ (Νο75), που κέρδισε τον Νοτιοκορεάτη, Σουνγού Κβον (Νο55) με 7-5, 6-4. Με τον νικητή του αγώνα Μονφίς – Μ.Ίμερ θα παίξει ο Γάλλος στην “8αδα”.

Ήττα-σοκ από τον Νταμίρ Τζουμχούρ (Νο152) υπέστη την Πέμπτη ο Νικολόζ Μπασλασβίλι (Νο21) και έμεινε πρόωρα εκτός τουρνουά. Ο Βόσνιος κέρδισε τον Νο4 του ταμπλό μετά από μια ώρα και 38 λεπτά, με 6-1, 5-7, 6-2.

Οι προημιτελικοί του Open Sud de France

Ζβέρεφ – Μαναρινό

Γκασκέ – Μονφίς ή Μ.Ίμερ

Κραΐνοβιτς – Τζουμχούρ

Μπαουτίστα Αγούτ – Μπούμπλικ

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ