MONTE-CARLO MASTERS

Μόντε Κάρλο: Κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης ο κάτοχος του τίτλου Τσιτσιπάς απέναντι στον Μπονζί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στον τελικό του Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στον τελικό του Australian Open © 2023 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/4) περιλαμβάνει της πρεμιέρες των μεγάλων ονομάτων στο Μόντε Κάρλο, αλλά και παράλληλα την έναρξη του 2ου γύρου. Κλείνει τους αγώνες της ημέρας ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Μπονζί.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (11/4) περιλαμβάνει της πρεμιέρες των μεγάλων ονομάτων στο Μόντε Κάρλο, αλλά και παράλληλα την έναρξη του 2ου γύρου.

Ο κάτοχος του τίτλου, Στέφανος Τσιτσιπάς (No3), μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στα διπλά μαζί με τον αδελφό του Πέτρο, ρίχνεται στη μάχη της υπεράσπισης κόντρα στον Γάλλο και Νο48 του κόσμου, Μπέντζαμιν Μπονζι, σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό court (όχι πριν τις 18:00, COSMOTE SPORT 6 HD και LIVE στο SPORT24)

Οι δύο παίκτες θα συναντηθούν για 3η φορά, αλλά 1η σε επιφάνεια εκτός γρασιδιού, με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει στις προηγούμενες δύο πέρυσι στην grass season, σε Μαγιόρκα και Χάλε.

Το πρόγραμμα στο Court Rainier III θα ανοίξουν (12:00) οι Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τον Γερμανό να παίζει σε χωμάτινη επιφάνεια 10 περίπου μήνες μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο περσινό Roland Garros.

Θα ακολουθήσουν οι Αντρέι Ρούμπλεφ και Χαουμέ Μουνάρ με τους δύο παίκτες να μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους ματς, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στα courts μετά από το τουρνουά στο Ντουμπάι τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον Σέρβο να παίζει κόντρα στον 26χρονο Ρώσο (Νο198) αριστερόχειρα, προερχόμενο από τα προκριματικά, Ιβάν Γκάχοφ.

Ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα φιλοξενήσει και το Court des Princes, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απέναντι στον ανερχόμενο Αμερικανό, Μπεν Σέλτον σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12:00.

Ακολουθεί η επίσης ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του περσινού φιναλίστ, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, ενώ αμέσως μετά θα μπουν στο court οι Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Λορέντζο Μουζέτι, με το πρόγραμμα να κλείνει το ματς του Χούμπερτ Χουρκάτς μες τον Τζακ Ντρέιπερ.

Πηγή: tennis24

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ