MONTE-CARLO MASTERS

Monte Carlo Masters: Το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας αγωνίζονται στο διπλό Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Montecarlo Masters | 17 Απριλίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Montecarlo Masters | 17 Απριλίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στο διπλό του Monte Carlo Masters και θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (10/04, όχι πριν τις 15.30) τους Ντίμιτροβ και Χούρκατς.

Το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (όχι πριν τις 15:30) αναμένεται η πρεμιέρα στο πρώτο 1000άρι της σεζόν του Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στα διπλά με τους δύο Έλληνες τενίστες να αντιμετωπίζουν τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χουρκάτς στο πλαίσιο του 1ου γύρου.

Λίγο νωρίτερα (12:00) στο ίδιο court, αναμένεται και η αναμέτρηση των Μπερναβέ Θαπάτα Μιράγες με τον Μπέντζαμιν Μπονζί με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά την Μ. Τρίτη ή την Μ. Τετάρτη.

Στο κεντρικό court Rainier III το πρόγραμμα θα ανοίξει (12:00) o Σταν Βαβρίνκα που θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Τάλον Χρίκσπορ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Μαξίμ Κρεσί με τον Ματέο Μπερετίνι.

Στη συνέχεια πρεμιέρα θα κάνει ο Άντι Μάρεϊ, στην επιστροφή του στο τουρνουά του Μονακό μετά από 6 χρόνια και θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ. Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει ο Ρισά Γκασκέ με τον Ντόμινικ Τιμ στο πρώτο παιχνίδι του Αυστριακού χωρίς τον Νίκο Μασού.

Στο Court Des Princes την αυλαία θα ανοίξουν οι Κάμερον Νόρι με τον Φραντσίσκο Σερούντολο, ενώ αμέσως μετά ο Σεμπάστιαν Μπαέζ θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ. Το παιχνίδι αυτό θα ακολουθήσει εκείνο του Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Νταβίντ Γκοφάν, με το πρόγραμμα του court να ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ κόντρα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ