MONTE-CARLO MASTERS

Monte Carlo Masters: Νίκες για Ζβέρεφ και Ρούμπλεφ

Ο Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο
Ο Ζβέρεφ στο Ακαπούλκο © 2022 EDUARDO VERDUGO / AP IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επιβλήθηκε 2-0 σετ του Ντελμπόνις και ο Ρούμπλεφ με 2-1 του Ντε Μινόρ για να προκριθούν στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Ο περσινός φιναλίστ και Νο8 στον κόσμο Αντρέι Ρούμπλεφ είχε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα απέναντι στον Άλεξ ΝτεΜινόρ αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 2-6, 6-1, 6-4.

Ο Ρώσος δεν μπόρεσε να μπει καλά στο ματς και είδε τον αντίπαλό του να τον αναγκάζει σε πολλά λάθη επιβάλλοντας απόλυτά τον ρυθμό του στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Ρούμπλεφ φάνηκε να αφυπνίστηκε και πήρε πολύ γρήγορο προβάδισμα με 3-0, παίρνοντας τελικά το σετ με 6-1. Το κλειδί σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού ήταν η επιθετικότητα που έβγαλε ο Ρώσος στο σερβίς του Αυστραλού.

Στο 3ο σετ τα πράγματα ήταν πλέον πολύ απλά για το Νο8 καθώς βρέθηκε να κερδίζει με 5-1, ωστόσο ο ΝτεΜινόρ δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να τον πιέσει φτάνοντας στο 5-4. Εκεί όμως ο Ρώσος παρέμεινε ψύχραιμος και λίγη ώρα αργότερα έκλεισε το σετ και το ματς.

Στον 3ο γύρο ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Γιάννικ Σίνερ.

Ελεγχόμενα ο Ζβέρεφ

Ο No3 Άλεξ Ζβέρεφ επέστρεψε στις νίκες στο Μόντε Κάρλο νικώντας τον Φεντερίκο Ντελμπονίς με 6-1, 7-5 για να περάσει στον 3ο γύρο.

Ο Ζβέρεφ δεν είχε καλή εμφάνιση στο Πριγκιπάτο πέρσι αλλά επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αργεντίνο με σχετικά εύκολο τρόπο. Ο Ντελμπονίς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης στο χώμα, ωστόσο ο Γερμανός ήταν πάντα κυρίαρχος απέναντι σε αριστερόχειρες τενίστες (40-9 σε ρεκόρ νικών).

Αυτή η εξοικείωση φάνηκε σίγουρα από νωρίς σε αυτόν τον αγώνα, καθώς ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο σετ πολύ εύκολα με 6-1.

Ο Γερμανός “πήρε φωτιά” και ό,τι έκανε στο κορτ φάνηκε να λειτουργούσε τέλεια. Δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του, ο οποίος κατάφερε να αντιδράσει μόνο στην αρχή του 2ου σετ όπου προηγήθηκε με 2-0, αλλά και εκεί ο Νο3 στον κόσμο είχε τις λύσεις για να το πάρει με 7-5 και να φύγει νικητής από το κορτ.

Ο Σάσα θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα για τον 3ο γύρο του Μόντε Κάρλο.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS MONTE-CARLO MASTERS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ