US OPEN

Μιχαέλα Λάκη: Τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Κόουλμαν, νίκησε 2-0 σετ και πέρασε στις "16" του US Open Juniors

Η Μιχαέλα Λάκη στη συνέντευξη στο SPORT24
Η Μιχαέλα Λάκη στη συνέντευξη στο SPORT24 SPORT24

Η Μιχαέλα Λάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ελίζαμπεθ Κόουλμαν (Νο.44 στον κόσμο) και έκλεισε θέση για τις "16" του US Open στην κατηγορία Juniors. H 16χρονη επικράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-4).

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό τουρνουά στο US Open και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, αλλά δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που διαπρεπει στο αμερικάνικο Grand Slam. Η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη, Νο15 στο ταμπλό των juniors, επιβλήθηκε 2-0 σετ της Αμερικανίδας, Ελίζαμπεθ Κόουλμαν (Νο44) και έκλεισε θέση για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η νεαρή πρωταθλήτρια έκανε τρομερό παιχνίδι και επικράτησε 6-0, 6-4, συνεχίζοντας την πορεία της στο τουρνουά. Εκεί θα βρει την Αλεξ Ίλα από τις Φιλιππίνες, Νο2 του ταμπλό, η οποία είναι από τα αστέρια που θα λάμψουν τα προσεχή χρόνια στο τένις.

Να τονιστεί πως η Αμερικανίδα αντίπαλός της, η οποία είναι και δυο χρόνια μεγαλύτερη, την είχε νικήσει φέτος στον πρώτο γύρο του Wimbledon, Η Λάκη έχει και αγώνα διπλού με παρτενέρ τη Ράντκα Ζελνίτσκοβα από τη Σλοβακία.

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ