MIAMI OPEN

Miami Open: Πρεμιέρα με το δεξί στο διπλό για Τσιτσιπά και Λόπεζ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ κρατούν το τρόπαιο το τουρνουά στο Ακαπούλκο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεζ κρατούν το τρόπαιο το τουρνουά στο Ακαπούλκο © 2022 EDUARDO VERDUGO / AP IMAGES

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του διπλού στο Miami Open πήραν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Φελιθιάνο Λόπεζ που κέρδισαν τους Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Αντρέι Γκολουμπέφ με 2-0 σετ.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Φελιθιάνο Λόπεζ κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Καζάκων, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Αντρέι Γκολουμπέφ, στην νικηφόρα πρεμιέρα τους στο Miami Open.

Το Ελληνοϊσπανικό δίδυμο, επικράτησε 7-6(2), 6-4 των αντιπάλων τους και συνέχισε τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στα τρία τελευταία τουρνουά στο ATP Tour.

Τσιτσιπάς και Λόπεζ έχουν δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό δίδυμο, προερχόμενοι από την κατάκτηση του τίτλου στο ATP 500 του Ακαπούλκο και από την προημιτελική τους πορεία στο Indian Wells Masters.

Στο εναρκτήριο σετ καμιά ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει break, με τους Τσιτσιπά/Λόπεζ να πραγματοποιούν ένα εξαιρετικό tie break, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ. Το break στο 5ο game (3-2) του 2ου σετ, ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη μετά από 1 ώρα και 24 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο των διπλών, Τσιτσιπάς και Λόπεζ θα περιμένουν το νικητή του ζευγαριού 2-Ραμ/Σαλίσμπουρι – Γκλασπουλ/Βένους.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο, μετά από συναρπαστικό παιχνίδι, εξασφάλισαν και οι πρωταθλητές του Australian Open 2022, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης οι οποίοι κέρδισαν με 6-2, 6-7(5), 10-6 τους Κάρεν Χατσάνοφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ και στο μονό, στο ντέρμπι του 2ου γυρου την Παρασκευή (21:00GR).

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ