MIAMI OPEN

Miami Open: Πρεμιέρα κόντρα στον Γουλφ ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP IMAGES

Τον 23χρονο Αμερικανό, Τζέφρι Τζον Γουλφ, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο του Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No.5 στην παγκόσμια κατάταξη) έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Masters της Φλόριντα, μετά τη straight sets νίκη του Τζέφρι Τζον Γουλφ (No.156) επί του Ντάνιελ Αλτμάιερ, το απόγευμα της Πέμπτης (24/3).

Μετά από μια ώρα και 29 λεπτά αγώνα, ο προερχόμενος από τα προκριματικά, Αμερικανός, επικράτησε με 6-4, 6-4 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του 1000αριού τουρνουά στο Μαϊάμι, πανηγυρίζοντας την 3η συνεχόμενη νίκη του αυτή την εβδομάδα (6-0 κερδισμένα sets).

Τσιτσιπάς και Γουλφ έχουν τεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει τη μεταξύ τους μονομαχία, με επιβλητικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες εβδομάδες, στη φάση των "16" του Ακαπούλκο, ο Στέφανος συνέτριψε 6-1, 6-0 τον Νο167 της παγκόσμιας κατάταξης και πέρασε στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά, στο Μεξικό.

Ο Γουλφ πάντως, διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και στο Indian Wells Masters έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει τη σπουδαιότερη πρόκριση της καριέρας του, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα από τα δυο match points που είχε στη διάθεσή του, χάνοντας εν τέλει στις λεπτομέρειες, από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο17), στον 2ο γύρο.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ