MIAMI OPEN

Miami Open: Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλκαράθ, εάν περάσει τον Ντε Μινόρ

Ο Κάρλος Αλκαράθ στο παιχνίδι με τον Ράφα Ναδάλ στο Indian Wells
Ο Κάρλος Αλκαράθ στο παιχνίδι με τον Ράφα Ναδάλ στο Indian Wells © 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP IMAGES

Ο Κάρλος Αλκαράθ (No16) επικράτησε 2-0 του Μάριν Τσίλιτς (No23) (6-4, 6-4) και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (No5), εάν ο Έλληνας τενίστας προκριθεί επί του Ντε Μινόρ (No28) στο Miami Open.

Ούτε ο Μάριν Τσίλιτς (No23) στάθηκε ικανό εμπόδιο για να σταματήσει την πορεία του Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια (No16) στο Miami Open. Ο 18χρονος Ισπανός δεν έχασε set από τον πολύπειρο Κροάτη και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους της διοργάνωσης, όπου περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά (No5) με τον Άλεξ Ντε Μινόρ (No28).

Μετά από μια ώρα και 35 λεπτά αγώνα, ο Αλκαράθ επικράτησε του Τσίλιτς με 6-4, 6-4, πανηγύρισε την 2η συνεχόμενη straight sets νίκη του στο τουρνουά της Φλόριντα και έφτασε τις 14 νίκες μέσα στο 2022 (σε 16 ματς).

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, ο Ισπανός δεν δέχθηκε ούτε ένα break από τον Τσίλιτς, κέρδισε 41/55 πόντους πίσω από το σερβίς του και με ένα break σε κάθε set, έκανε τη δουλειά του κόντρα στον πρώην Νο3 και νυν Νο23 τενίστα του κόσμου.

Για 3ο συνεχόμενο Masters τουρνουά, ο Αλκαράθ θα βρεθεί στην καλύτερη "16αδα". Ερχόμενος από την ημιτελική πορεία του στο Indian Wells, ήδη έχει βάλει το όνομά του στη λίστα με τα φαβορί για τον τίτλο στο Μαϊάμι.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει και αποκλείσει τον Ντε Μινόρ, παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο του θεσμού, τότε το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αντιμετωπίζοντας τον πολύ φορμαρισμένο και έχοντας την ψυχολογία στα ύψη, 18χρονο.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ