MIAMI OPEN

Miami Open: Μεντβέντεβ και Σίνερ για την κούπα στη Φλόριντα

Russia's Daniil Medvedev, left, talks to Italy's Jannik Sinner after winning their ATP World Tour Finals singles tennis match, at the Pala Alpitour in Turin, Thursday, Nov. 18, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Russia's Daniil Medvedev, left, talks to Italy's Jannik Sinner after winning their ATP World Tour Finals singles tennis match, at the Pala Alpitour in Turin, Thursday, Nov. 18, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) 2021 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το βράδυ της Κυριακής (02/04, 20.00) ο Ντανίλ Μεντβέντεβ αντιμετωπίζει τον Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του Miami Open.

Ντανίλ Μεντβέντεβ και Γιάνικ Σίνερ θα αναμετρηθούν για τον τίτλο στο Miami Open σε μια αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 (Cosmote sport 6). Ο Ντανίλ Μεντβέντεb στον 5ο τελικό μέσα στο 2023, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τo 5ο Masters στην καριέρα του, αλλά και τον 19ο τίτλο στο Tour.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει “σύμμαχο” και την παράδοση κόντρα στον Ιταλό με τον Ρώσο να έχει κερδίσει και στις πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις με την πιο πρόσφατη να είναι και πάλι σε τελικό, στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί με 5-7, 6-2, 6-2.

Το οξύμωρο είναι ότι οι δύο παίκτες θα συναντηθούν για πρώτη φορά σε τουρνουά που δεν είναι indoor, καθώς και οι πέντε αγώνες που έχουν αναμετρηθεί είναι σε κλειστά courts.

Ο Σίνερ, που προέρχεται από έναν επικό ημιτελικό απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, επιστρέφει και πάλι στον τελικό της Φλόριντα μετά το 2021 όπου είχε ηττηθεί από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον παρθενικό του Masters 1000 τίτλο, αλλά και τον 8ο στην καριέρα του.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη στο Tour αυτό το διάστημα Ντανίλ Μεντβέντεβ ο οποίο μετράει 23 νίκες στους 24 τελευταίους αγώνες με τη μοναδική ήττα να είναι στον τελικό του Indian Wells από τον Κάρλος Αλκαράθ.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ