ROLAND GARROS

Μεντβέντεφ: "Ξαφνιάστηκα από το επίπεδο τένις του Στέφανου"

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Roland Garros
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Roland Garros 2021 AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Με καλά λόγια για την εμφάνιση του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία του στο Roland Garros. Τί είπε για το underarm σερβίς.

Την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά παραδέχτηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά τον μεταξύ τους προημιτελικό στο Roland Garros.

Το Νο 2 της Παγκόσμιας κατάταξης τόνισε πως αιφνιδιάστηκε από την απόδοση του Έλληνα τενίστα ειδικά στο πρώτο σετ: "Ξαφνιάστηκα από το επίπεδο τένις του Στέφανου στο πρώτο σετ. Δεν περίμενα τόσο μεγάλο παιχνίδι από την πλευρά του. Επαιξα με τους Μπούμπλικ, Γκαρίν και Πολ που παίζουν πολύ καλά στην baseline και πίστευα ότι ήμουν καλύτερος στα μεγάλα rallies, οπότε νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο και σήμερα. Οπως αποδείχθηκε ήταν λάθος και έπρεπε να αλλάξω τακτική.

Οποτε χάνεις σε ένα τουρνουά είναι απογοήτευση. Αλλά πριν έρθω εδώ, αν μου έλεγε κάποιος ότι θα έφτανα στα προημιτελικά για να χάσω από τον Τσιτσιπά μετά από σκληρή μάχη, θα υπέγραφα γι’ αυτό. Δεν θα πω ψέματα, θα υπέγραφα ειλικρινά αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι φέτος είχα ρεκόρ 0-4 εδώ. Οπότε πιστεύω πως έκανα ένα σπουδαίο τουρνουά και πάλεψα το παιχνίδι αυτό μέχρι τον τελευταίο πόντο".

Ο Ρώσος ρωτήθηκε και για σερβίς από κάτω που έκανε στον τελευταίο πόντο του αγώνα και υπεραμύνθηκε της επιλογής του: "Το σκεφτόμουν σε όλη την διάρκεια του ματς ότι στον πιο σημαντικό πόντο θα μπορούσα να το κάνω γιατί κατά την άποψή μου, ήταν πολύ πίσω, βαθιά, στο κορτ και αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα τέτοιο σερβίς να λειτουργήσει. Δεν είδα ότι είχα νωρίτερα την ευκαιρία και ήθελα να το δοκιμάσω. Ηταν μια καλή στιγμή για να τον αιφνιδιάσω".

Θυμηθείτε τον τελευταίο πόντο

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ