US OPEN

Μεντβέντεφ - Τζόκοβιτς: Πού θα δείτε τον μεγάλο τελικό του US Open

Serbia's Novak Djokovic is congratulated at the net after defeating Russia's Daniil Medvedev during their semi final match at the Adelaide International Tennis tournament in Adelaide, Australia, Saturday, Jan. 7, 2023. (AP Photo/Kelly Barnes)
Serbia's Novak Djokovic is congratulated at the net after defeating Russia's Daniil Medvedev during their semi final match at the Adelaide International Tennis tournament in Adelaide, Australia, Saturday, Jan. 7, 2023. (AP Photo/Kelly Barnes) AP

Η ώρα της στέψης του νέου πρωταθλητή του US Open έφτασε. Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Μεντβέντεφ και Τζόκοβιτς.

Το βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του US Open. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν εκείνος που κατάφερε να κάνει τη μίνι έκπληξη, πέταξε εκτός τον Αλκαράθ και θα είναι εκείνος που θα αντιμετωπίσει τον Ντόβακ Τζόκοβιτς.

Στις 23.00 θα αρχίσει το τελετουργικό του μεγάλου τελικού και λίγο αργότερα οι δύο τενίστες θα μπουν στο κορτ με την αναμέτρηση να μεταδίδεται από το Eurosport1 το οποίο μπορείτε να δείτε και μέσα από τη NOVA.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί ζωντανά από το Matchcenter.

  • 23.00 Μεντβέντεφ - Τζόκοβιτς / Eurosport 1
TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ