AUSTRALIAN OPEN

Μεντβέντεφ για τις αποδοκιμασίες: "Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι"

Μεντβέντεφ για τις αποδοκιμασίες: "Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε για τη συμπεριφορά του κόσμου και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως από εδώ και πέρα θα παίζει για τον εαυτό του και όλους τους Ρώσους ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει κάποιο Grand Slam.

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον χαμένο τελικό από τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Australian Open.

Παρά το γεγονός ότι είχε περάσει αρκετή ώρα και στις δηλώσεις του μέσα στο κορτ δεν αναφέρθηκε στο θέμα των φιλάθλων και τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, στη συνέντευξη Τύπου το έκανε δίχως περιστροφές.

Σε ερώτηση για τα όνειρά του και την πορεία που είχε μέχρι τώρα ο Ρώσος (Νο2) ανέφερε: "Σήμερα ήταν μια από τις στιγμές που το παιδί έπαψε να ονειρεύεται. Δεν θα πω γιατί. Από εδώ και στο εξής θα παίζω μόνο για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου, για να προσφέρω στην οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και για όλους τους Ρώσους, γιατί νιώθω τη στήριξη. Θα πω αυτό: αν υπάρχει ένα τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια στη Μόσχα πριν από το Roland Garros ή το Wimbledon, θα πάω εκεί ακόμα και αν χάσω το Wimbledon ή το Roland Garros. To παιδί σταμάτησε να ονειρεύεται. Το παιδί θα παίζει μόνο για τον εαυτό του. Αυτό είναι. Αυτή είναι η ιστορία μου, ευχαριστώ που με ακούσατε».

Πριν το σερβίς του Ράφα στο πέμπτο σετ, αν μιλούσε ένας και έλεγε Πάμε Ντανίλ, χιλιάδες έλεγαν "τσ, τσ, τσ". Αυτό τον ήχο. Πριν από το δικό μου σερβίς δεν το άκουγα. Είναι ασέβεια, απογοητευτικό. δεν είμαι σίγουρος ότι θα θέλω να παίξω μετά τα 30. Το παιδί δεν ονειρεύεται πια μετά από σήμερα. Θα είναι δύσκολο να συνεχίσω το τένις όταν είναι έτσι".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: "Αν μιλήσουμε για το τένις δεν είμαι τόσο απογοητευμένος. Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι. Σίγουρα κάποιες μικρές λεπτομέρειες σε κάποιους πόντους θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι καλύτερο για να πάρω τη νίκη. Έτσι είναι το τένις, έτσι είναι η ζωή. Ο Ράφα έπαιξε απίστευτα. Μετά το 2-0 έλεγα όρμα πάνω του, στο πέμπτο σετ προσπαθούσα να τον κάνω να τρέξει. Ήταν απίστευτος. Ήταν τρομερά δυνατός. Ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε ήταν τρομερός, αλλά όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να παίξει.

Μπορεί να μην το σκεφτόταν ή να μην ήταν το βασικό πράγμα που σκεφτόταν όμως σίγουρα κάπου υπήρχε στο μυαλό του ότι θα έγραφε ιστορία. Όπως και να ναι έχει όλο το σεβασμό μου. Πραγματικά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και έχει τον σεβασμό μου που κατάφερε να με κερδίσει".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ