ΤΕΝΙΣ

Μεγάλη προσπάθεια η Δανιηλίδου

Η Λένα Δανιηλίδου και η παρτενέρ της, Κέισι Ντελάγκουα "άγγιξαν" το θαύμα στον 1ο γύρο του διπλού του τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δύο γκέιμς μακριά από τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκαν η Λένα Δανιηλίδου και η παρτενέρ της στο διπλό, η Αυστραλή Κέισι Ντελάγκουα.

Η Δανιηλίδου και η Ντελάγκουα αντιμετώπιζαν την καλύτερη ομάδα στο διπλό στον κόσμο (σ.σ. οι αδερφές Γουίλιαμς παίζουν μαζί μόνο στα Grand Slams), τις Αμερικανίδες Λίσα Ρέιμοντ και Λέιζελ Χούμπερ.

Η Ελληνίδα τενίστρια και η παρτενέρ της γνώρισαν την ήττα στα τρία σετ με 4-6, 7-6 (10-8), 6-4 στον 1ο γύρο του US Open.

Κι όμως προηγήθηκαν με 4-1 στο τρίτο σετ, ωστόσο στην άλλη πλευρά του φιλέ βρισκόταν το Νο1 δίδυμο στον κόσμο. Η Ρέιμοντ και η Χούμπερ, νικήτριες το 2011 στη Νέα Υόρκη, παίζουν μαζί τον τελευταίο χρόνο, διατήρησαν τη ψυχραιμία τους και με σερί 5-1 πήραν τη νίκη-πρόκριση στον 2ο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ