Με Τσόνγκα ο …άτυχος Παγδατής

Η κλήρωση δεν χαμογέλασε στον Μάρκο Παγδατή καθώς τον έφερε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι με τον Γάλλο Τσόνγκα.
Δύσκολη αποστολή έχει ο Μάρκος Παγδατής στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Ντουμπάι καθώς θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γάλλου, Τζο Ουίλφριντ Τσόνγκα, ο οποίος κατέχει το νούμερο 4 στο ταμπλό.
Ο Κύπριος τενίστας θέλει μια καλή πορεία στο τουρνουά των 1.700.475 δολαρίων του Ντουμπάι αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε στην κλήρωση.
Οι δύο τενίστες έχουν τεθεί αντιμέτωποι μονάχα μία φορά στο παρελθόν με τον 26άχρονο Γάλλο (νούμερο 5 στον κόσμο) να επικρατεί με 2-0 σετ (6/3, 6/2) στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του περυσινού τουρνουά Masters της Ρώμης.
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο τον Τσέχο, Λούκας Ρόσολ ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ τον Γάλλο, Αντριάν Μαναρινό.