ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Με φανέλα Μεξικού η Σάκκαρη: "Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που έφυγε από τη ζωή πέρυσι"

Με φανέλα Μεξικού η Σάκκαρη: "Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που έφυγε από τη ζωή πέρυσι"

Η Μαρία Σάκκαρη, φορώντας φανέλα του Μεξικού, αφιέρωσε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στον παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πέρυσι το καλοκαίρι.

Έκανε ένα τουρνουά αψεγάδιαστο, δεν έχασε ούτε ένα σετ, ήταν ισοπεδωτική και έπαιξε εκπληκτικό τένις, ανάλογο του ταλέντου της. Η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 την Αμερικανίδα, Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ, σήκωσε το τρόπαιο στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα και κατέκτησε τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της στον ένατο τελικό που συμμετείχε.

Στις δηλώσεις της στην απονομή του τροπαίου, φορώντας μάλιστα φανέλα του Μεξικού, αφιέρωσε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στον παππού της, Δημήτρη Κανελλόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το περσινό καλοκαίρι.

"Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που είναι πίσω στην πατρίδα μου. Μακάρι να μπορούσαν να είναι εδώ μαζί μου, αλλά παρακολουθούν και είναι πολύ περήφανοι για μένα. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στον παππού μου που έφυγε από τη ζωή πέρσι και στη γιαγιά μου που παρακολουθεί", είπε αρχικά και συνέχισε

"Δεν θέλω να ξεχάσω τον προπονητή μου, Τομ, που είναι μαζί μου τα τελευταία 5 χρόνια. Περιμέναμε πάνω από 4 χρόνια για τον 2ο τίτλο. Ακούσαμε τόσα πολλά άσχημα πράγματα, ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ τίτλο, ότι θα ήμουν Top 5 παίκτρια με μόνο έναν τίτλο. Όλα αυτά ήταν πολύ δύσκολα για μένα να τα ξεπεράσω και είμαι πολύ χαρούμενη που το πέτυχα εδώ αυτή την εβδομάδα".

Για την αντίπαλό της στον τελικό είπε: "Σε γνωρίζω πολλά χρόνια, δουλεύεις πολύ σκληρά, βλέπω τα stories που ανεβάζεις στο Instagram, πάντα ήξερα ότι είχες σπουδαίο παιχνίδι και αυτή την εβδομάδα έκανες το κλικ. Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις πολλές ακόμα ευκαιρίες και ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.".

Επίσης, ευχαρίστησε την Γκαμπριέλα Σαμπατίνι, που ήταν η εκλεκτή καλεσμένη του τουρνουά και έκανε την απονομή: "Σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ σήμερα, ξέρω πως έχεις παίξει με τη μητέρα μου. Σε θαύμαζε πολύ και πάντα έλεγε πολύ όμορφα λόγια για σένα. Είσαι ένας άνθρωπος που είχε για πρότυπο και εκείνη και εγώ. Σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ, ήταν έμπνευση να σε έχουμε μαζί μας".

Τέλος, η Σάκκαρη απευθύνθηκε και στον κόσμο, που τη στήριξε όλη την εβδομάδα: "Το έχω πολύ πολλές φορές και επαναλαμβάνομαι, αλλά αυτό είναι το δεύτερο σπίτι μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ