Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Η διακοπή δεν τον βοήθησε, νέος πρόωρος αποκλεισμός για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα

Τρίτη συνεχόμενη ήττα στο τουρ του ATP περιλάμβανε για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο67) η Τετάρτη (16/04), καθώς έχασε με 2-1 σετ (3-6, 7-6 (5), 6-4) από τον Φάμπιαν Μαροζάν και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του 500αριού του Μονάχου.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο67) δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, αφού αποκλείστηκε από τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση στο πρώτο του παιχνίδι.
Αυτή τη φορά ήταν η ήττα από τον Φάμπιαν Μαροζάν που τον έστειλε εκτός συνέχειας του 500αριού τουρνουά του Μονάχου, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να έχει κατρακυλήσει στο νούμερο 78 της παγκόσμιας κατάταξης.
Το ματς με τον 24χρονο Ούγγρο συνεχίστηκε από το 3ο σετ μετά τη χθεσινή (15/04) διακοπή εξαιτίας έλλειψης φωτισμού και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις.
Από τα έξι games που παίχτηκαν, ο Μαροζάν κέρδισε τα τέσσερα και έτσι από το 2-2 που σταμάτησε την Τρίτη (15/04) ο αγώνας, πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και έκανε το 2-1 στα σετ (3-6, 7-6 (5), 6-4).
Ο Μαροζάν στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (16/04) τον Ντένις Σαποβάλοφ.