ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα προημιτελικά του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024 @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε άνευ αγώνα στα προημιτελικά του Miami Open, καθώς η Άννα Καλίνσκαγια (Νο. 25) την οποία θα αντιμετώπιζε για τη φάση των "16" απέσυρε τη συμμετοχή της.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε ξεκούραστα στα προημιτελικά του Miami Open, αφού η Άννα Καλίνσκαγια (Νο. 25) την οποία θα αντιμετώπιζε για τη φάση των "16" απέσυρε τη συμμετοχή της.

Το παιχνίδι της Μαρίας ήταν κανονικά να ανοίξει το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Grandstand, αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ, αφού η Καλίνσκαγια δεν κατέβηκε στο κορτ και έτσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε άνευ αγώνα. Η Ρωσίδα τενίστρια δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στον αριστερό μηρό.

Προηγουμένως, η Σάκκαρη είχε κερδίσει με 2-0 σετ τόσο την Γιούε Γουάν (Νο. 37) όσο και την Νταΐανα Γιαστρέμσκα (Νο. 33), φτάνοντας έτσι τις επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Μοναδική ήττα σε αυτό το διάστημα από την Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells.

Πλέον, η Μαρία Σάκκαρη στρέφει την προσοχή της στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι Μάντισον Κις - Έλενα Ριμπάκινα, οι οποίες αναμένεται να μπουν στο κεντρικό κορτ περίπου στις 20:00 και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Ζβέρεφ και τον Γιούμπανκς που προηγείται.

Σημειώνεται, ότι η Σάκκαρη με την παρουσία της στην οκτάδα του Miami Open εξασφάλισε την άνοδό της στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ